Retningslinier generelt og på kursusstederne

Revideret 26/5 2021 kl. 12.50

Hovedparten af vores indendørs kurser kommer ikke i gang i foråret - vi havde nemlig fået besked på, de tidligst måtte gå i gang 21/5, så vi valgte at kompensere alle, der havde betalt for et indendørs kursus i foråret 2021, der blev sendt besked pr. mail (sms, hvis vi ikke havde deltagerens mailadresse). OBS:  mangler du at få mailen, kan den ligge i "Uønsket post" i din mailbox. 

Ang. hold 21149 og 21149e:

Vi skal bede dig være særligt opmærksom på, at deltagelse i aftenskolens undervisning forudsætter, at du til hver kursusgang medbringer gyldigt Coronapas. Og at det fremvises til underviseren ved ankomsten – myndighederne kræver kun stikprøvekontroller. Men vi er sikre på, alle føler sig mest trygge, hvis det vises hver gang.

Du skal ligeledes anvende mundbind eller visir, når du kommer og går.

Alle deltagere på et aftenskolehold skal kunne fremvise Coronapas, dog kan følgende være undtaget:

  • deltagere på hold for børn og unge under 18 år, inklusiv de voksne, som er nødvendige deltagere på hold for børn og unge,
  • personer der af medicinske årsager ikke bør få foretaget en COVID-19 test,
  • personer, der som følge af en fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse ikke bør få foretaget en COVID-19 test.

 

Hvis du er undtaget, skal du inden første kursusgang kontakte undertegnede.

Vi gør opmærksom på, at underviseren er instrueret i, at alle deltagere uden gyldigt Coronapas og uden forudgående aftale med skolelederen skal bortvises.

Ang. afstand:
Sundhedsstyrelsens anbefalinger er, at der holdes mindst 1 meters afstand mellem personer i det offentlige rum og gerne 2 meter, når det er muligt. Det anbefales desuden, at der altid holdes 2 meters afstand ved aktiviteter med kraftig udånding, hvor dråber i højere grad dannes og slynges længere væk fra personen end ved normal tale.

Husk også hosteetikette og bliv hjemme, hvis du er syg.

 

corona.jpg (1)

dof